DU KAN BLANDT ANDET HØRE OM

Mission Afrika Youth

Vores volontører og unge netværkere brænder for at komme ud og dele inspiration til, hvordan børn, teenagere og unge også kan tænke mission i dag. Vi arbejder med dialogredskaber og forskellige måder at tilgå andre kulturer, som kan give nye perspektiver på mission.

Oplæg for børn

Vi ønsker, at børn i Danmark lærer om, hvordan andre mennesker kan leve, og vi elsker at fortælle om Afrika i børnehøjde gennem sjove og spændende fortællinger, billeder, sang og leg. Vi kommer gerne ud til børneklubber, lejre, børnekirke og fortæller for de mindste.

Tidligere volontører

Vores tidligere volontører fra Cameroun, Uganda eller SAT-7 deler passioneret oplevelser fra den hverdag, de har levet i, og det spændende arbejde de har været en del af. Du vil få oplevelsen af at være der selv, når de viser billeder og fortæller – en genial måde at bringe verden tæt på.

Moderne mission

Hvordan ser mission ud i dag? Mission behøver ikke at gå fra nord til syd, hvor vi sender missionærer til Afrika. I Mission Afrika tænker vi i, at lokale driver missionen – ofte med et bedre resultat. Bliv inspireret til at nytænke mission anno 2021.

Mission i krig

Vi bliver alle konfronteret med krig, terrorisme, død, fattigdom, og forfølgelse i medierne. Det er hverdagen for nogle af vores venner i Afrika og Mellemøsten. Hør hvordan vi driver mission midt i trængsler, og hvordan vores samarbejdspartnere sætter deres lid til, at Gud hjælper.

Uddannelse

Hvorfor skæres uddannelsesprogrammer væk fra den danske udviklingsbistand, når vi ved, at uddannelse har en enorm betydning for udviklingen i Afrika? Hør hvordan lokalbefolkningen og vi kan være med til at bidrage til lokales uddannelse gennem samarbejdskirkerne.

Kulturmøder

Hvordan kan vi lære af mennesker, der er markant anderledes end os selv? Bliv inspireret til at møde andre med en anderledes kultur end din egen. Vi har udviklet en række spil, der hjælper med at forstå kulturmøder bedre gennem undervisning, snak, leg og refleksioner.

Kirkelig og åndelig udvikling

Vores venner i Afrika har drømme og planer for en bedre fremtid. De har ikke brug for almisse, men for støtte til at udføre deres drømme. Hør om vores 6 missionærfamilier i Mali, som har skullet ofre meget for at følge deres kald til at nå ud til lokalbefolkningen.  

SAT-7

Midt i al håbløsheden i Mellemøsten og Nordafrika sender SAT-7 tv-programmer, der tager tabubelagte emner op. De spreder håb og de gode nyheder til forfulgte kristne og nye i tro. Hør om de mange mennesker, der kontakter SAT-7’s medarbejdere hver dag for at søge forbøn.

PRØV MISSION AFRIKAS NYE SPIL/FOREDRAGSMULIGHED

Loading...

Hvad kunne I tænke jer at høre mere om? Vores mødeholdere og forkyndere er klar – I kan blive inspireret til et nyt syn på mission!

Så længe der er fattigdom, ulighed og uretfærdighed er til i verden, kan vi ikke læne os tilbage. Så kontakt os i dag og hør hvordan du kan være med til at gøre en forskel. Vælg selv dit engagementsniveau.