DU KAN BLANDT ANDET HØRE OM

Mission Afrika Youth

Vores volontører og ungdomssekretær brænder for at komme ud og dele inspiration til, hvordan teenagere og unge kan tænke mission i dag. Vi arbejder med dialogredskaber og forskellige måder at tilgå andre kulturer, som kan give nye perspektiver på mission.

Tidligere volontører

Vores tidligere volontører fra Cameroun, Uganda eller SAT-7 deler passioneret oplevelser fra den hverdag, de har levet i og det spændende arbejde, de har været en del af. Du vil få oplevelsen af at være der selv, når de viser billeder og fortæller – en genial måde at bringe verden tæt på.

Global mission

Sæt global mission på dagsordenen og bliv klogere på mission i dag!
Foredraget tager dig med en tur rundt til dele af Mission Afrikas arbejde, med billeder og personlige fortællinger og giver et unikt indblik i de lutherske kirkers arbejde i Vestafrika, hvor der mange steder er stor ustabilitet i form af interne krige og konflikter samt klimaudfordringer, men hvor kirken spreder lys i mørket og bringer Guds kærlighed i ord og handling.

Kulturmøder

Hvordan kan vi lære af mennesker, der er markant anderledes end os selv? Bliv inspireret til at møde andre med en anderledes kultur end din egen. Vi har udviklet en række spil, der hjælper med at forstå kulturmøder bedre gennem undervisning, snak, leg og refleksioner.

SAT-7

Midt i al håbløsheden i Mellemøsten og Nordafrika sender SAT-7 tv-programmer, der tager tabubelagte emner op. De spreder håb og de gode nyheder til forfulgte kristne og nye i tro. Hør om de mange mennesker, der kontakter SAT-7’s medarbejdere hver dag for at søge forbøn.

Hvad kunne I tænke jer at høre mere om? Vores mødeholdere og forkyndere er klar – I kan blive inspireret til et nyt syn på mission!

Så længe der er fattigdom, ulighed og uretfærdighed er til i verden, kan vi ikke læne os tilbage. Så kontakt os i dag og hør hvordan du kan være med til at gøre en forskel. Vælg selv dit engagementsniveau.