Hvad er Mission Afrika Youth?

Mission Afrika Youth er et børne- og ungdomsnetværk, som ønsker at opmuntre og inspirere til global mission.

Vores mission er at sætte og få sat aftryk i mødet med Afrika og verden, fordi vi tror på, at vi har meget at lære af hinanden, og at vi sammen kan gøre en forskel. Vi tror på, at et ligeværdigt møde med alle vores medmennesker skaber de bedste forudsætninger for en bedre verden.
Vi tror på, at alle mennesker har værdi og er skabt i Guds billede. Derfor ønsker vi at møde mennesker med evangeliet og være med til at gøre det vedkommende for børn og unge i dag – uanset hvor i verden, man kommer fra.

Mission Afrika Youth er dig! Det er børn og unge, som har lyst til at gøre en forskel i den verden, som vi alle sammen deler. I Mission Afrika Youth har du mulighed for at gøre en forskel ved at rejse ud som volontør i Afrika eller på Cypern, men du har også mulighed for at gøre en forskel som frivillig i Danmark. 

Vil du sætte aftryk med os?

Vi tilbyder forskellige rejser

At være volontør er virkelig en spændende oplevelse. Man lærer så mange nye ting om en fremmed kultur og om sig selv! Det er så interessant at lære kulturen at kende gennem nye relationer, kirke, og de opgaver vi har. Alt i alt er det bare super fedt at være volontør!

Julie, Volontør i Nordcameroun

Mit arbejde hos SAT-7 har givet mig oplevelser for livet. Det er super fedt at kombinere sine evner med mission!

Julie Bech, Volontør hos SAT-7