Bed for muslimerne sammen med os

Vi har i samarbejde med Dansk Europamission og Norea Mediemission udgivet bedehæftet “30 dage i bøn for den muslimske verden“.

Vi ønsker at invitere så mange kristne som muligt med til at bede for muslimerne under den kommende Ramadan, muslimers fastemåned.

Hvordan kan jeg være med?

Vær med til 30 dage i bøn for den muslimske verden og oplev, hvordan Gud forandrer dit hjerte og fylder det med kærlighed til dine muslimske brødre og søstre.

Kvinder til Peace Walk 2021

Læs de informative stykker til hver dag, som er i bedefolderen og oplev, hvordan dine øjne åbnes for situationen i muslimskdominerede lande og områder i verden.

Du kan:

  • Downloade bedehæftet.
  • Tilmelde dig Mission Afrikas nyhedsmail med information og opdateringer
  • Modtage en gratis sms med en bøn om dagen i 30 dage – begyndende d. 10. marts ved Ramadanens start ⤵️

Sådan startede “Bøn i 30 dage”

I april 1992 samledes en gruppe kristne fra en global missionsorganisation ved Det Røde Hav i Mellemøsten. Ramadanen var netop forbi. Mens de bad sammen, mærkede denne gruppe mænd og kvinder, at Gud gerne ville have dem til at rette mere opmærksomhed mod Hans kærlighed til den muslimske verden.

Deltagerne beskriver denne åbenbaring som et tydeligt kald til at favne den muslimske verden i al dens diversitet og se muslimerne med Guds øjne: Som hans elskede skabning. De forpligtede sig til at adlyde dette kald og påbegyndte en tid med 30 dages fokuseret bøn og faste for den muslimske verden.

Siden da, under hver ramadan, er der blevet udarbejdet et bedehæfte, som hjælper kristne til at bede for muslimer under de 30 dages faste. Sigtet var at fokusere på at velsigne muslimske folkeslag, samt hjælpe kristne til en større forståelse for og kærlighed til muslimer verden rundt.