BLIV PARTNER

Bliv partner med os! I partnerskabet vil vi gennem nyheder, videoer, rejser og historier opmuntre jer til forbøn og til åndeligt fællesskab med de kristne brødre og søstre i Afrika og Mellemøsten. Vi ved, at vores partneres behov er forskellige, og derfor er det bedst, at vi sammen finder den helt rette løsning for samarbejdet med den enkelte kirke, fællesskab eller forening.

 • Start en missionskreds!

  I mange kredse mødes I nogle gange om året for sammen at følge med i Mission Afrikas aktiviteter, bede for medarbejderne og indsamle penge til arbejdet. Få inspiration til kredsarbejdet og kom ind bag kulisserne og bliv inspireret i dit liv med Gud.

 • Kom med i en projektgruppe!

  I Mission Afrikas projektgrupper kan du bruge din faglighed inden for et bestemt område eller geografi, der relaterer til arbejdet. Giv og modtag! Har vi ikke en gruppe inden for dit interessefelt, så starter vi en sammen.

 • Bliv bedeven.

  Hvert kvartal lægger vi en ny bedeplan ud, og sender den gerne direkte til dig.

  Vores første missionær Niels H. Brønnum skrev for 100 år siden:

  ”Vi er kaldet til at gøre denne Forbønnens Tjeneste hver for sig, men ogsaa i Samfund med hverandre, og der er en særlig Forjættelse for Bønnen i Samfund med hverandre: Alt, hvad to af jer her på jorden bliver enige om at bede om, det skal de få af min himmelske fader. (Matt. 18,19)”

 • Venskabsmenighed/forening.

  En venskabsrelation indebærer, at I lærer hinanden at kende og finder ud af hinandens behov og muligheder for et samarbejde. Det tager tid og er en stor opgave. Ligesom man forpligter sig på et fadderbarn, er dette en slags fadderkirke, der kommer til at involvere tid og kræfter, men det giver så meget velsignelse. Når I knytter venskabsbånd mellem danske og afrikanske menigheder, får I forståelse for kirkelige og kulturelle ligheder og forskelle.

  Mission Afrika formidler kontakt til venskabsmenigheder i primært Nigeria og Cameroun. Man kan knytte bånd på tværs af grænser ved at:

  • Oprette venskaber gennem breve, e-mails, telefon eller gensidige besøg
  • Støtte forskellige projekter økonomisk og med forbøn
  • Udsende volontører, der hjælper med at opbygge skole- eller kirkebygninger eller tager aktivt del i et landbrugs-, undervisnings- eller sundhedsprojekt
  • Udveksle kor- og musikgrupper
  • Invitere en afrikansk menighed til en dansk menighed med mulighed for kulturel og kirkelig inspiration og samvær over grænser

Så mange står bag

0
kirker
0
foreninger skoler

Strategisk samarbejde

Folkekirkens mellemkirkelige Råd har udvalgt Mission Afrika som tæt samarbejdspartner vedrørende Folkekirkens migrantarbejde.

SAMMEN OM NOGET STØRRE

Brænder dit hjerte også for at mennesker i Afrika og Mellemøsten må lære Jesus at kende? Så velkommen i Mission Afrika-familien, hvor vi støtter op om modige kirker, missionærer og medieplatforme, der arbejder med på missionen.