Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed

Oplevelsesrejse

Rejs med os ud, og oplev vores partneres hverdag. Lige nu planlægger vi en rejse til Cypern i oktober 2018.


Tag med Mission Afrika til Cypern 

Den 6.-13. oktober 2018 giver vi dig en fantastisk mulighed for at opleve Cypern og besøge vores samarbejdspartnere på tv-stationen SAT-7. 

I løbet af en uge kommer vi rundt på hele øen og ser de lokale seværdigheder, smager den fantastiske cypriotiske mad og mærker historiens vingesus, når vi besøger de steder, som Paulus i sin tid lagde vejen forbi på sine missionsrejser. Vi skal også se, hvordan SAT-7 optager sine TV-shows, tale med folkene bag programmerne og blive klogere på, hvad det vil sige at være kristen i Mellemøsten. 

Rejseleder er Jens Kristian Egedal, som har rejst meget på øen, samt Claus Swartz Andersen, der arbejder på SAT-7 som udsendt af Mission Afrika. Lokale guider bliver oversat til dansk. 

Vi flyver fra Aarhus Lufthavn den 6. oktober klokken 16:00 og er hjemme igen den 14. oktober om natten klokken 01:20. 

Klik her for at læse mere om turen til Cypern i 2018:

I 2017 deltog Hanne Myrfeld i Mission Afrikas oplevelsesrejse til Cypern. Hun udtaler om rejsen: 

”Det, der står tydeligst for mig, var mødet med medarbejderne på SAT-7. De er så engagerede, og man kan mærke, at de virkelig brænder for det. Det er både inspirerende og trosstyrkende at opleve, hvordan Gud har en plan for Mellemøsten og bruger mennesker. For eksempel mødte vi en af de ganske få kristne yemenitter, der nu arbejder på SAT-7. 

Det var også herligt at møde Mette og Claus Swartz Andersen, som Mission Afrika har sendt til SAT-7. Det var et meget veltilrettelagt program de havde lavet, og man kunne mærke, at de ønskede at vise os alt det bedste, Cypern kan tilbyde. De præsenterede os for eksempel for den mest vidunderlige mad på forskellige restauranter.” 

Klik på billedet og læs mere om Cypern-rejsen 2018:

 

Oplevelsesrejsen 2017:  Klik her – og få et indblik i deltagernes oplevelser på Cypern-rejsen i efteråret 2017