Tag med Mission Afrika til Cameroun

Den 18.-27. november 2024 tager vi på oplevelsesrejse til Cameroun – vil du med?

Det bliver 10 dage med lokale oplevelser, samtaler, strandture og ikke mindst et unikt indblik i kirkens mange aktiviteter i Cameroun. Vi kommer igennem den pulserende hovedstad Yaoundé, den flotte kystlinje og havnebyen Garoua, hvor den lutherske kirke har sit hovedkontor.

Ezaï Zra

Ezaï Zra er vores lokale rejseleder i Cameroun

En tur til Cameroun kræver en lokal rejseleder, og vi er glade for at præsentere Ezaï Zra som rejseleder på denne tur. Ezaï har været i Danmark flere gange og taler godt engelsk. Han glæder sig til at få besøg fra Danmark og vise sine gæster Cameroun og den lutherske kirkes arbejde.

Ezaï er i øvrigt Mission Afrikas lokale koordinator af volontørprogrammet i Cameroun. Og så er han administrationsleder i den lutherske kirke i Cameroun.

Udover Ezaï kommer der også en dansk koordinator med på turen, som vil sørge for, at alle er med og har det godt.

Det kan du opleve

Her kan du se det foreløbige program for turen:

Afgang fra Billund til Douala, hvor vi ankommer i løbet af aftenen og tjekker ind på hotellet.

Hvis vi er heldige, kan vi fra Douala se Mount Cameroon tårne sig op i horisonten, mens vi bruger den første dag på at vænne os til varmen og rejse videre mod kystbyen Kribi.

I Kribi bliver der mulighed for afslapning og en tur på stranden.

Dagen står på besøg hos en pygmæ landsby i regnskoven på sydsiden af Kribi. Her har kirken opstartet evangelisationsarbejde, og der afholdes gudstjeneste om søndagen.

Herudover bliver der også tid til afslapning eller en gåtur i byen.

Vi rejser videre til Yaoundé, hvor vi får et indblik i kirkens urbane mission.

Vi rejser mod det nordlige Cameroun, hvor vi skal indkvarteres i Garoua og bruger den første dag i byen på at få en rundvisning i kirkens hovedkvarter. Her får vi blandt andet mulighed for at møde kirkens ansatte, besøger gadedrengsprojetet Pearls of the Street og ser den store katedral.

Vi kører til Ngong, hvor vi besøger kirkens konvertitcenter og får mulighed for at høre stærke vidnesbyrd fra nye kristne, der er konverteret fra Islam.

Herudover bruger vi dagen på at få et historisk indblik i partnerskabet mellem EFLC og Mission Afrika.

Vi deltager i dagens gudstjeneste i katedralen i Garoua og bruger eftermiddagen i fællesskab med kirkens ansatte.

Vi tjekker ud af hotellet i Garoua og flyver tilbage til Yaoundé, hvor vi bruger eftermiddagen på et kunstmarked og fylder taskerne med flotte souvenirs.

Vi bruger rejsens sidste dag på rundvisninger i kirker rundt i Yaoundé og får et endnu dybere indblik, hvordan de rækker evangeliet videre i storbyen.

Sidst på aftenen sætter vi os på flyet mod Danmark.

Vi ankommer til Billund i løbet af formiddagen.

Tilmelding

Der er plads til 8 deltagere efter først-til-mølle-princippet.  

Klik på knappen herunder og udfyld formularen. Herefter får du en mail fra hovedkontoret med et ansøgningsskema. Når vi har modtaget ansøgningsskemaet, får du svar på, om du er optaget på rejsen. Derefter betaler du et depositum og to måneder før rejsen opkræves den resterende del af rejsens pris.

Lidt om prisen

Rejsen koster 17.750 kr. inkl. et medlemskab hos Mission Afrika, hvilket er en forudsætning for deltagelse. Du betaler et depositum på 6.000  kr. i forbindelse med tilmelding. Prisen inkluderer flybilletter, hoteller, forplejning og transport i Cameroun. Du skal selv sørge for vaccinationer og forsikring.

Lidt om det praktiske

Vi bor på forskellige hoteller, hvor standarden er fin – uden at være 4-stjernet i dansk optik. Vi følger selvfølgelig løbende med i sikkerhedssituationen i Cameroun og tilpasser programmet derefter. Vores lokale guides vil blive oversat til dansk efter behov, så alle kan være med.