OVERSIGT OVER MISSIONÆRER I MALI OG SENEGAL

Pierre Moulna er leder af organisationen MFLM (Luthersk Brødremission i Mali).

Pierre er også præst i Malis hovedstad, Bamako. Christine er ansvarlig for EuroShop butikken.

Pierre er præst i Koulouniko, en bydel i Bamako, samtidig med at han har tilsyn med de andre præster og koordinerer MFLM’s udviklingsarbejde.

Prosper Afriguinigue er præst i Tieguena, en bydel i udkanten af Bamako. Prosper og Pauline var med det første hold missionærer, der rejste fra Cameroun til Mali.

De er i gang med at plante flere mindre fællesskaber i byen.

Djong Nowa og Justine er præstepar i Sabalibougou, en bydel i udkanten af Bamako.

I begyndelsen var han evangelist, men har siden efteruddannet sig og arbejder nu som præst. De skal være med til at opstarte MFLM i Senegal og flytter derfor til Tambakonda til oktober (2023).

Gilbert Salissou og Rosalie er præstepar i Bafoulabé i det vestlige Mali. Her arbejder de med menighedsopbygning, evangelisation, børneklubber, mikrolån og ungdoms- og kvindearbejde. De er også engageret i landbrug og landsbyudvikling.

Gabriel Souleymanou og Rahillou er præstepar i Manantali, en landsby i det sydvestlige Mali. Her arbejder de med menighedsopbygning, evangelisation, ungdoms- og kvindearbejde. De er også engageret i landbrug og landsbyudvikling.

De har været med til at danne flere nye menigheder og er desuden engageret i gedeprojektet i området.  Familien flytter til Dakar, Senegal, i oktober 2023.

Emmanuel Djogri og Elisabeth er præstepar i Tambaga, en landsby vest for Bamako. De kom dertil i 2020 for at puste liv i en lille menighed. En vigtig del af deres indsats i lokalsamfundet er implementering af et udviklingsprojekt, hvor kvinder lærer at læse, skrive og regne, opdrætte geder og forbedre deres økonomiske situation og levegrundlag.