NIGERIA

Modige skridt i modgangstider

Samarbejdet mellem Mission Afrika og Kristi Lutherske Kirke i Nigeria er på vej ind i et op-sving. En ny partnerskabsaftale er på vej, indsatser forbedres, og nye initiativer udvikles.

Kirken breder sig mod nordvest

Kristi Lutherske Kirke i Nigeria (LCCN) arbejder nu målrettet på at åbne fire nye områder op for forkyndelse af evangeliet for befolkningsgrupper, der ikke før har hørt om Jesus. Udvidelsen sker i det nordvestlige Nigeria, hvor der i 1999-2002 flere steder blev indført sharialov. I nogle af om-råderne er der eksempler på, at folk er konverteret til kristendommen og på eget initiativ er begyndt at sprede evangeliet til deres venner og bekendte. Det er meget usædvanligt, da området betragtes som fuldstændig lukket for kristen indflydelse. Flere steder er der opstået menigheder, som ikke har kontakt med moderkirken (LCCN). De mangler i kirkens database og får derfor ikke den tiltrængte hjælp og opfølgning. Et stort arbejde udføres nu for at lokalisere de små menigheder og hjælpe dem med at vokse og blive stærkere.

Kortlægning

Kortlægning af arbejdet med forkyndelse og kirkeplantning

Eskalerende konflikter

Voldelige sammenstød mellem nomader og fastboende.

Fakta

Mission Afrika har en lang historie i Nigeria.

Projektgruppe

Mange frivillige er engageret i Nigeria.

DU KAN ÆNDRE ET LIV I DAG

Så længe fattigdom, uretfærdighed & ulighed fortsætter, kan ingen af os virkelig hvile. Det koster ikke meget at ændre et liv. Kontakt i dag og begynd at gøre en forskel.

Book en formidler
GIV NU