CAMEROUN

Nye tider og spændende muligheder i et solidt partnerskab

Den Lutherske Brødrekirke i Cameroun er velorganiseret og har vækstambitioner og -potentiale.

Mission Afrika har siden 1997 samarbejdet med kirken om forkyndelse, uddannelse, hjælp til gadebørn og fred og forsoning mellem kristne og muslimer. Kirkens 200.000 medlemmer er fordelt på over 1.000 menigheder.

Det er især kirkens freds- og forsoningsarbejde i byen Mora ved grænsen til Nigeria, der falder i øjnene. Her i Boko Haram-land er det lykkedes at samle en komité af ledere fra kirker, moskéer og myndigheder for at vise det konfliktramte område, at man kan være venner, besøge hinanden og hjælpes ad, selv om man er meget forskellige.

Derudover støtter Mission Afrika et gadebørnsarbejde i Garoua, hvor 24 børn får mulighed for et hjem væk fra gaden og for at få en uddannelse. 88 evangelister arbejder for at styrke kirkens aktiviteter i fem regioner. Og på præsteskolen i Kaélé uddannes 97 kommende præster foruden diakoner og kateketer.

DU KAN ÆNDRE ET LIV I DAG

Så længe fattigdom, uretfærdighed & ulighed fortsætter, kan ingen af os virkelig hvile. Det koster ikke meget at ændre et liv. Kontakt i dag og begynd at gøre en forskel.

Book en formidler
GIV NU