Gadebørn POTS projektgruppe

Pearls of the street

Efter nogle års pause, startede nye frivillige gruppen op igen i efteråret 2020.

Formålet med gruppen er at være med til at sætte fokus på projektet og det arbejde der bliver gjort på Pearls of the street, som er et børnehjem for gadebørn i Garoua, Cameroun.

Vi vil gennem aktiviteter, familiedage og foredrag være med til at bringe Cameroun tættere på Danmark, samt give danskerne et indblik i hvordan verden også kan se ud, for børn der ikke har haft de samme muligheder som danske børn.

Alle medlemmer af gruppen har besøgt børnehjemmet som volontører, og alle har en brand for arbejdet og projektet. Vi ønsker alle at hjælpe med det vi kan.

Vil du være med til at sætte fokus på børn i Cameroun og hjælpe med at skabe opmærksomhed omkring projektet, så tøv ikke med at kontakte Cecilie Nygaard

Kunne du eller din kirke have lyst til at vide mere eller have besøg af os, så skal du endelig også bare kontakte os eller besøge vores Facebook side 

DU KAN ÆNDRE ET LIV I DAG

Så længe fattigdom, uretfærdighed & ulighed fortsætter, kan ingen af os virkelig hvile. Det koster ikke meget at ændre et liv. Kontakt i dag og begynd at gøre en forskel.

Book en formidler
GIV NU