Gadebørn POTS projektgruppe

Et sikkert sted – en bedre fremtid

Fattigdom, omsorgssvigt, misbrug, kriminalitet og død. Det kender de børn, der er endt på gaden alt for godt. Det gælder også de gadedrenge, vi har lært at kende i byen Garoua i Nordcameroun.

Gadebørns liv og drømme skal ikke ødelægges af et miljø, hvor kun den stærkeste overlever. Hvor kriminalitet ofte er den eneste udvej, Nej! Vi kan gøre noget ved det.

Derfor har initiativrige danske volontører i samarbejde med Den Lutherske Brødrekirke i Cameroun og Mission Afrika, startet et hjem for drengebørn i Cameroun.

Projektet hedder ”Pearls of the Street” (Gadens perler) og peger på den værdi, som gadebørn har. De er skabt i Guds billede og elsket af ham.
Mange gadebørn er gennem årene blevet hjulpet til et bedre liv. På gadebørnshjemmet har de fået en ny familie, kærlighed, omsorg og gode strukturer omkring deres liv. Her spiller de danske volontører en vigtig rolle.

Agnete Rix Wad og Emma Aninne Bjerre, der har været volontører for Mission Afrika i Cameroun, skrev: “Det er fantastisk at være med til at sprede glæde og sjov for mennesker, som ikke har ret meget. Drengenes favoritaktiviteter er, når vi bager snobrød eller spiller UNO.”
Med vores støtte kan børn, der længes efter en rigtig fremtid med skolegang og familieliv, opleve, at deres drøm bliver til virkelighed.

Pearls of the street

Formålet med projektgruppen er at være med til at sætte fokus på projektet Pearls of the street, som er et børnehjem for gadebørn i Garoua, Cameroun.

Vi vil gennem aktiviteter, familiedage og foredrag være med til at bringe Cameroun tættere på Danmark. Vi ønsker at give danskerne et indblik i, hvordan verden også kan se ud, for børn der ikke har haft de samme muligheder som danske børn.

Alle medlemmer af gruppen har besøgt børnehjemmet som volontører, og alle har en brand for arbejdet og projektet. Vi ønsker alle at hjælpe med det, vi kan.

Vil du være med til at sætte fokus på børn i Cameroun og hjælpe med at skabe opmærksomhed omkring projektet, så tøv ikke med at kontakte Cecilie Nygaard

Kunne du eller din kirke have lyst til at vide mere eller have besøg af os, så skal du endelig også bare kontakte os eller besøge vores Facebook side 

Loading...