Mission Afrika Genbrug Aalborg – Nørregade

Mission Afrika har over 60 genbrugsbutikker fordelt i hele Danmark og vi har altid plads til flere frivillige. Bliv frivillig i genbrug eller læs mere om genbrugsbutikken på Nørregade i Aalborg herunder.

Om genbrugsbutikken på Nørregade i Aalborg

Genbrugsmiljøet lever i bedste velgående nord for fjorden. Størrelsen til trods er Aalborg mest af alt landsbykultur i storformat og vi sætter om nogen en ære i en god og meningsfuld handel.

Når du handler i Mission Afrikas Genbrugsbutik støtter du ikke kun miljøet og ressourcefordelingen af brugt tøj og møbler. Du er også med til at støtte nogle af verdens fattigste i Afrika.

Vi glæder os til at se dig i butikken til en god snak og en handel, som gør en forskel for dig og andre. 

I Aalborg finder du ikke kun én af vores genbrugsbutikker. Er du i området ved Vejgaard kan du også tjekke vores butik på Hadsundvej.

PS: Vil du donere tøj til genbrug, kan du finde vores tøjcontainere her:

Tøjcontainer i Aalborg Centrum

Tøjcontainer i Vejgård

Kom med i et godt fællesskab

Har du lyst til at være frivillig hos os? Vi har altid plads til flere og der er opgaver for alle. Vi hygger os meget og hjælper hinanden med det hele.

Som frivillig gør du en forskel for miljøet og for andre. Alt det vi sælger, får nyt liv i nye hjem og jo mere vi sælger, jo flere penge kan vi sende afsted til vores hjælpeprojekter i Afrika.

Kontakt sekretariatet og hør mere om, hvordan du bliver frivillig i en af Mission Afrikas genbrugsbutikker.

Mission Afrika Genbrug Aalborg – Nørregade
Nørregade 30
9000 Aalborg
Denmark
Telefon: 61249190