Mission Afrika Genbrug Holstebro

Mission Afrika har over 50 genbrugsbutikker fordelt i hele Danmark og vi har altid plads til flere frivillige. Bliv frivillig i genbrug eller læs mere om genbrugsbutikken i Holstebro herunder.

Om genbrugsbutikken i Holstebro

Find os lige ved siden af Nørrelandskirken i Holstebro, hvor vi sælger genbrugstøj til damer, herrer og børn. Du kan også finde møbler, køkkengrej, bøger og en masse pyntehejs. Vil du aflevere tøj til genbrug, kan du altid smide det i vores tøjcontainer, som står lige ved siden af butikken.

Genbrugsbutikken er drevet af frivillige med hjerte for genbrug og hænderne skruet nogenlunde lige på. Overskuddet fra salget går til Mission Afrikas hjælpearbejde i Afrika og Mellemøsten.

Gør noget godt for dig selv og andre – tag en tur i genbrug.

Følg med på Facebook

Kom med i et stærkt fællesskab

Har du lyst til at være frivillig i genbrug? Vi har altid plads til flere og der er opgaver for både høje og lave, stærke og kreative. Vi hygger os meget og hjælper hinanden med tingene.

Som frivillig i genbrugsbutikken er du med til at gøre en forskel – for miljøet og for andre. Alt det gode genbrugsguld får nyt liv i nye hjem og jo mere vi sælger, jo flere penge kan vi sende afsted til vores hjælpeprojekter i Afrika.

Kontakt sekretariatet og hør mere om, hvordan du bliver frivillig i en af Mission Afrikas genbrugsbutikker.

Mission Afrika Genbrug Holstebro
Døesvej 9
7500 Holstebro
Denmark