Shop genbrug på SommerOase

Mission Afrika Genbrug pakker lækkert genbrugstøj og brugt campingudstyr til genbrugsteltet på SommerOase i uge 29. Det bliver den fedeste popup-genbrugsbutik, du længe har set.

Find det du mangler i genbrugsteltet

Genbrugsteltet bliver løbende fyldt op med fede genbrugsvarer, så det kan godt betale sig, at tage et par ture i teltet i løbet af ugen, for at lede efter genbrugsguld.

Bliv frivillig i genbrugsteltet >>>

Du kan supplere sommergarderoben op i løbet af ugen. Du kan også finde spil, tæpper og andre hyggelige ting, man kan få brug for, når man er på camping. Knækker campingstolen eller går der hul i luftmadrassen, så smut ned og genbrugsteltet og se, om de har noget, du kan bruge.

Giv dit tøj videre til andre

Er du vokset ud af dit bedste tøj, så giv det videre. Tag det, du kan undvære, med på SommerOase, og giv det til genbrugsbutikken på OaseTorvet, så andre kan få glæde af det.

Det er Mission Afrika Genbrug, der står bag genbrugsbutikken på SommerOase, så pengene fra salget går til hjælpeprojekter i Afrika.

Giv en hånd i genbrugsteltet

Har du lyst til at give en hånd i genbrugsteltet på SommerOase? Vi har flere ledige formiddags- og aftenvagter. Og man kan tage en ven med!
>>> Se mere og meld dig som frivillig her